Riktig personell til riktig tid

Er du på jobbjakt?

– enten du er arbeidssøkende, har vikarstilling nå og ønsker mer, eller bare er nysgjerrig på å endre din arbeidssituasjon, kan det være vi har noe som er aktuelt for deg.

Trenger du dyktige folk?

– vi finner kompetente fagfolk til deg når du har behov for ekstra bemanning både i korte og lengre perioder. Vi hjelper også til med rekruttering i forbindelse med faste ansettelser.

Jobbsøkere

Som medarbeider i Oda Connect AS er du i ansatt hos oss og jobber for en av våre oppdragsgivere. Oppdragene varierer fra kortvarige vikariater til faste stillinger. Vi ønsker å levere kompetent bemanning til våre oppdragsgivere.
Vi er på utkikk etter nettopp deg dersom du har kompetanse eller erfaring innen våre fagområder.

VI TILBYR

 • Konkurransedyktige vilkår
 • Gode forsikringer- og pensjonsordninger.
 • Varierende arbeidsmiljø
 • Muligheter for fleksibel arbeidstid
 • Kurs og kompetanseheving
 • Muligheten til å jobbe i en spennende region for ledende aktører innenfor sine fagområder.

Registrer din cv hos oss.

Vi anbefaler alle jobbsøkende å registrere sin cv hos oss. På den måten har vi mulighet til å kontakte deg, dersom vi får inn en stilling som passer din profil.

Trykk på feltet under for å registrere din cv i vår base.

LEDIGE STILLINGER

Oppdragsgivere

Innleie

Oda Connect gir deg riktig personell til riktig tid. Våre bemanningsløsninger er fleksible og tilpasset våre kunder.

Innleie av personell kan benyttes i forbindelse med vikariat, prosjekter og i perioder med høy aktivitet. Ved innleie utfører vi hele rekrutteringsprosessen sånn at oppdragsgiverne kan fokusere på sin kjernevirksomhet.

Oda Connect har det hele og fulle arbeidsgiveransvar. Vi foretar medarbeidersamtaler og personaloppfølging. Kandidatene er ansatt hos oss og vi foretar utbetaling av lønn, ferielønn, skattetrekk, arbeidsgiveravgift, forsikringer og pensjoner.

I de tilfellene det er aktuelt organiserer vi bolig, reiser, arbeidstøy og påkrevd verneutstyr.

Rekruttering

Ved rekruttering av kandidater til faste stillinger kan Oda Connect være behjelpelig med hele eller deler av rekrutteringsprosessen. Oda Connect sikrer kvalitet og lønnsomhet ved vår bistand i rekrutteringsprosessen Vi gjennomgår en grundig prosess for å finne den beste kandidaten til den utlyste stillingen.

Vi kan bistå med følgende

 • Utarbeidelse av kravprofil
 • Medieplan og annonsering
 • Vurdering av kandidater
 • Intervju
 • Kvalitetssikring
 • Anbefaling
 • Oppfølging etter ansettelse hos kunde

Om oss

Oda Connect AS er et norsk bemanningsselskap som har sitt nedslagsfelt i Møre og Romsdal og i Trøndelag. Selskapet har hovedkontor på Sunndalsøra og avdelingskontorer på Oppdal og i Kristiansund.

Selskapet leverer de fleste typer bemanningstjenester til det private næringsliv og det offentlige. Vi tilbyr to tjenester. Utleie av midlertidig bemanning og rekruttering til faste ansettelser. Vi leverer personell innen industri, bygg- og anleggsbransjen, olje- og gass næringen, elektro- og mekaniske bransjer helsesektoren og andre merkantile bransjer. Vi rekrutterer personell fra Sverige, Island, Polen og Norge. Vi rekrutterer personell på alle nivåer.

Vi har et kvalitetssystem i henhold til en iso-9001 standard.

Øyvind Nordvik

Manager Kristiansund

T: +47 951 80 143

E: oyvind@odaconnect.no

Elisabeth Rød

HR Manager

T: +47 404 56 441

E: elisabeth@odaconnect.no

Olav Skjøtskift

Avdelingsleder Oppdal

T: +47 48010853

E: olav@odaconnect.no

Fagområder

Oda Connect tilbyr utleie av personell og rekruttering innen de fleste fagområder og bransjer. Vi har imidlertid definert noen satsningsområder hvor våre konsulenter og medarbeidere har spisset kompetanse og erfaring.

Bygg og anlegg

Vi leverer til personell til alle typer byggeprosjekter. Våre kunder varierer fra store landsdekkende entreprenører til mindre byggefirma.

Kompetanse: Tømrere, betongarbeidere, murere, rørleggere og hjelpearbeidere.

Olje og gass

Våre kunder i olje- og gass næringen er i all hovedsak oljeservicebedrifter.  Våre medarbeidere utfører offshore- og landbaserte oppdrag innen vedlikehold og modifikasjon.

Kompetanse: NDT (nivå 2 og 3), riggere, brannvakter, industrimekanikere, industrirørleggere, plate- og sveis. 

Helse

Oda Connect lever helsepersonell til det offentlige og det private helsevesen. Våre medarbeidere har skandinavisk språk og er autoriserte i SAFH.

Kompetanse: Sykepleiere, hjelpepleiere og tannleger.

Elektro og mekaniske bransjer

Vi har lang erfaring fra leveranser innen disse fagfeltene. Kundene våre er mekaniske selskap med oppdrag innen industrien, elektroentreprenører og installasjonsselskaper med behov for personell innen industri, service og installasjon.

Kompetanse: Platearbeidere, industrimekanikere, cnc-operatører, elektromontører(DSB), tavlebyggere, industrirørleggere og hjelpearbeidere.  

Andre fagområder

Oda Connect har også erfaring innen utleie og rekruttering av personell innen kontor, administrasjon, rengjøring og andre merkantile yrker.

Kart